Powered by ZigaForm version 3.8.4

Sherbimet tona

12342423_1111965998816235_3525197268961387619_n
Dizajne
Dizajne unike dhe te veqanta qe i pershtaten secillit Klient…
12342423_1111965998816235_3525197268961387619_n
Logo Design
Zhvillimin dhe projektimin e logot, emblemave<br /> Unike dhe qe të lejnë një përshtypje të qëndrueshme dhe të bëjnë të veçantë firmen tuaj.
Preview1
Reklama & Montim
Reklama & Montim –Montim i Reklamave : Ndriquse 3D , veshja makinave etj..
alb-parquetwp
Web Design
Konceptimi, projektimin, zhvillimin dhe programimi i Webseitit…
Shtyp-Shkrebsa
Shtyp
Fletushka, Libra, Vizitkarta,Varëse për Çelësa, Postera, Cerada, Kimika, Maica, e shume te tjera…
IMAG0203
Reklama në Makin
Ne u japim makines tuaj një dizajn individual…
3287-Kopie[1]
Ftesa
Ftesa për të gjitha ngjarjet e rëndësishme të jetës suaj,mbi 500 llojeve të ftesave.
maxresdefault[1]
Video & Foto
Video klipe te shkurta për TV apo rrjete sociale…