Powered by ZigaForm version 3.8.4

Zhvillo Biznesin duke krijuar web-faqe

Faqja juaj e internetit nuk është thjesht një koleksion i fotografive dhe një logo. Ajo është një pasqyrim i Biznesit tuaj, dhe vlerat e kompanis. Ajo siguron klientët tuaj potencial, si dhe hapë një dritare dhe tregon pse Biznesi juaj është unik dhe pse ata duhet te ju zgjedhnin juve si Firm . Pra, qasja duhet të jetë mirë e menduar…
Firma Cube Design ndërton faqet e internetit të përgjegjshëm, të dukshme dhe efektive. Çdo dizajn qe ne bëjmë fillon me një qëllim, ne nuk do të ndërtojmë faqet e internetit vetem të bukura e të thjeshtë. Faqet tona janë të dizajnuara për të përshtatur qëllimet tuaja dhe Firmes qe zhvilloni.

Procesi i projektimit të web-faqes

Ne fillojm me ju ...

Ne duam të dimë se si bëni biznes dhe se si Firma juaj funksionon. Ne do të përdorim këtë informacion për të përcaktuar përparësitë, përmbajtjen si udhëzues të konceptit te web dizajnit tuaj.

Hapi 1. Hulumtim ne treg

Ne shikojm mundësitë e Tregut…

Ne aplikojmë atë që mësojmë në lidhje me biznesin tuaj kundër tregut dhe hulumtimeve konkurruese për të ndihmuar në përcaktimin e hapave të parë përpara, si dhe për të nxjerrë në pah mundësitë potenciale për Firmen tuaj me dizajnin e ri.

marketing-research
Hapi 2. Dizajnimi

Ne aplikojm atë që kemi mësuar…

Ekipi ynë adreson nevojat specifike të nje biznesi funksional… Pasi të kemi ngritur një strategji efektive, ne do ta vendosim të gjithë së bashku një „plan“ që do të udhëheqë pjesën tjetër të projektit.

designw
Hapi 3. Rishikim

Ne kërkojmë komentin tënd …

Pasi të dalim me një koncept, ne do të ulemi dhe të shqyrtojmë planin tonë për faqen e re me ju, për të marrë komentet tuaja dhe për të siguruar që ato të përputhen me qëllimet tuaja për Firmen.

1-2
Hapi 4. Zbatimi i Planit

Ne zbatojmë mendimin tënde …

Ky është prezentimi i parë i plotë i web-faqes. Ne ju paraqesim me një faqe offline. Kjo ju lejon të shihni se si do të funksionojë faqja plotësisht funksionale.

prezentimi
Hapi 4. Vrejtjet e fundit

Ju keni testu pak web-faqen …

Ju keni pasur një shans për të ‚luajtur‘ me faqen dhe na keni dhënë komentet tuaja. Ne e zbatojmë këtë raund tjetër të rishikimeve dhe i përfshijmë ato në vendin e duhur. Edhe njeher do tju japim një shans për të marrë një vështrim tjetër për të siguruar që asgjë nuk është  lënë e pasqaruar .

testo faqe
Hapi 5. Lansimi Online

Erdhi koha për të shkuar Online !

Ka shumë gjëra që ndodhin në këtë fazë. Strategjia SEO është zbatuar. Zgjidhja e Hostingut është identifikuar dhe zbatuar. Çdo trajnim që klient dëshiron është iniciuar. Të gjitha sistemet shkojnë dhe butoni i madh i kuq është shtypur! WEB FAQJA JUAJ ESHTE ONLINE 🙂 Suksese !

Kontakto për web-faqe…